😱Broker Saham Global Terbaik Di Malaysia 2024. Percuma saham bernilai RM1200.

Satu platform untuk pasaran saham US dan Malaysia. Fuhh memang terbaik.

3/14/20241 min read

F. A.Q

Soalan: Siapa MOOMOO Malaysia?

Jawapan: MOOMOO ialah syarikat stock broker. Dilesenkan oleh SC Malaysia atas nama syarikat FUTU Malaysia Sdn Bhd (eCMSL/A0397/2024). Disamping itu FUTU holding adalah sykt yang didagangkan di Bursa Nasdaq.

Soalan: Apakah pasaran yang boleh didagangkan dengan platform Moomoo?

Jawapan: Kita boleh membeli dan menjual pasaran securities seperti saham (equities), ETF, Warrant dan Reits untuk pasaran Malaysia dan US dalam satu platform.

Soalan: Berapa modal minima nak buka akaun?

Jawapan: Tiada minima. Kita boleh membeli saham secara fractional dengan serendah $USD5 sahaja. Contoh harga satu init saham ABC ialah $100. Bila kita beli $5, bermaksud kita beli 5/100 dari satu unit saham ABC.

Soalan: Apakah Moomoo patuh syariah?

Jawapan: Seperti kita masuk ke pasaraya AEON. Ada seksyen HALAL dan NON HALAL. Platform moomoo ini ibarat AEON, anda boleh pilih untuk melabur dalam Syariah atau non syariah. Moomoo juga menyediakan filter syariah.

Soalan: Berapakah fees menggunakan Moomoo.

Jawapan: Kosong. Zero fees untuk 180 hari. Selepas itu fees akan dikenakan. Walaubagaimanapun akan lebih murah dari syarikat broker lain.

Soalan: Ada apa-apa promosi sekarang?

Jawapan:

Ya, banyak promosi. Lihat jadual dibawah.

DAFTAR AKAUN MOOMOO>> KLIK SINI

Make sure daftar dengan link dari saya dan cuba buat deposit minima RM1000. Ini akan melayakkan anda dapat extra bonus dari saya. Saya akan bagi video belajar bagaimana untuk "Invest Seperti Hedgefund".

***BACA TNC PENUH KLIK SINI***

Tawaran ini untuk akaun baru yang daftar selepas 13 May 2025 atau akaun lama yang belum pernah deposit. Sekiranya anda pernah mempunyai akaun sebelum ini, sila gunakan email dan no telefon yang berbeza untuk menyertai promosi ini.

Selepas membuat deposit, sila whatsapp saya untuk mendapatkan hadiah akses ke video. Link whatsapp.

Cara mendapatkan reward:

klik untuk besarkan image